Sponsorer

 Annonce for Dansk Skaksalg ApS
Annonce for Dansk Skaksalg ApS

 

 

Stormester Lars Schandorff gæstede os i dag i kommentatorlokalet, det var bestemt fornøjeligt og lærerigt, tak for det!
Lars og jeg var helt enige om, at GM Mads stod dårligere efter åbningen mod en meget stærkt spillende Igor Teplyi. Teplyi spillede ikke det bedste i Mads´s tidnød, og remis blev det. Efter partiet viste Mads os at 25,-Ld7? var en stor fejl af modstanderen. Det rigtige var 25,-b3! som angiveligt vinder, fx viste Mads os 26.Sc3,Txc3! og sort vinder. Danmarksmesteren slap altså med skrækken, medens det må være meget bittert for Igor at overse denne rimeligt simple kombination. ½-½
GM Allan spillede langt hen ad vejen et meget fint positionelt parti mod IM Thybo, men op mod tidnøden fik Thybo et meget fint modspil, og pludselig var det slet ikke sikkert, at hvid stod bedst. Jeg tror at Thybo spillede forkert kort efter tidnøden, i hvert tilfælde fik Allan et lidt bedre Springer slutspil, og da Thybo ikke fandt de rigtige ressourcer, ja så vandt Allan i overlegen fin teknisk stil.
IM Bjørn mod FM Sylvan var et meget spændende parti. Vi nåede stort set ikke at se det før der pludselig stod 1-0 på computer skærmen. Bjørn mødte op i kommentatorlokalet og viste os det flotte angreb, der tilsyneladende skar lige igennem. Sylvans 0 point af 7 er jo helt horribelt, og står i skærende kontrast til hans normale og reelle spillestyrke. Men når det først går galt og ingenting virker, ja så….
IM Karsten mod IM Mikkel var et noget underligt parti. Fuldstændig lige efter åbningen og derefter blev Mikkel tilsyneladende helt udspillet. Vi fandt ikke noget afgørende for Karsten, selv om det lugtede af at der var et eller andet knusende, og partiet ebbede ud i remis ved trækgentagelse.
IM Mads Hansen kom i dag på tavlen med en gevinst efter 3 tabspartier i træk. Det gik ud over IM Carstensen. Igen Siciliansk, og omkring træk 20 troede vi egentlig at Jacob Carstensen stod fint, idet han havde angrebschancer mod den hvide Konge, medens hans egen stod fint på g8. Det var muligvis en fejlvurdering, i hvert tilfælde var det hvids kongeangreb der skar lige igennem, medens sort ikke fik gang i noget som helst! 1-0

Network Media Hjemmeside fra
Network Media